Як замовити білборд у Львові?

Рекламу на щиті розташовують на вулицях і площах, дорогах і магістралях, набережних, поруч з торговими центрами. Можливість замовити білборд за доступною ціною, велика кількість рекламних площин у різних місцях допомагає організувати масштабну рекламну кампанію.  

Реклама на білборді: сучасні стандарти, типи  

Білборд є найпопулярнішим у всьому світі типом зовнішнього рекламного носія. У буквальному перекладі білборд – це дошка оголошень, сучасна реклама на щиті. Замовити білборд в оренду можна різної конфігурації:  

  • Односторонні й двосторонні білборди.
  • Подвійні конструкції.
  • Реклама на щиті.
  • Рекламні арки й розтяжки.

Найпоширенішим форматом є щит 3х6 м, іноді використовується реклама на щиті 3х12 м, 3х18 м. Замовити білборди в оренду формату 3х6 м зручно, рекламні матеріали прості у виготовленні.

Завдяки зовнішньому підсвічуванню й розміщенню у місцях з хорошим оглядом, інтенсивними транспортними й пішохідними потоками, реклама на борді завжди помітна.

РА «Браво»: замовити білборд без посередників

Більшість рекламних конструкцій, що пропонується в інтернеті, реалізується через посередників, які не є власниками рекламних щитів. РА Bravo – рекламний оператор з багаторічним досвідом роботи, власник понад 60 рекламних білбордів в різних куточках України.

Переглянути перелік білбордів біля Львова Ви можете на нашій онлайн-карті. Переконайтеся, що можете довіряти нам:

  • За вашим запитом підбираємо в оренду білборди, арки з максимально дієвим розташуванням, охопленням необхідної території та ефективним періодом дії.
  • Подбаємо про грамотний і коректний дизайн реклами на щиті, якісний друк. 
  • Є можливість замовити білборд в оренду або забронювати на певний термін для прийняття вами остаточного рішення.
  • Щоб замовити й купити білборд, укладаємо з клієнтом договір про взаємні зобов’язання. Авансовий платіж за виготовлення реклами на борді становить 50% загальної суми.
  • Якщо вам потрібна реклама на щиті, розробка макету або дизайну реклами на борді, звертайтеся – ми надаємо повний комплекс послуг з розробки, виготовлення й встановлення реклами на білборді «під ключ».  

Оренда білборда у вигідній локації: понад 60 об’єктів 

Перед тим, як розпочати співпрацю з нами й купити білборд, пропонуємо ознайомитися з нашими об’єктами реклами на щиті в Google Картах. На сайті представлена наочна карта рекламних білбордів за напрямками. Перш ніж замовити білборд, можете переглянути реальні зображення реклами на борді, що позначені на мапі відповідними маркерами. 

Щоб найкраще зорієнтуватися у розташуванні різноманітних об’єктів інфраструктури поруч з нашими рекламними білбордами, можна скористатися доступною навігацією режиму на Google Картах «Перегляд вулиць». Серія з декількох рекламних білбордів дозволяє охопити важливі транспортні артерії, досягти ефекту повторюваності, відтак ефективно залучити цільову аудиторію.

Щоб оформити оренду білборда, попереднє редагування змісту реклами на щиті, рекомендуємо звернутися до нас через форму зворотного зв’язку на сайті або поставити запитання за телефоном: 067 50 50 352.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top